Fabrikken

ASTONDOA er en mer enn 90 år gammel familiebedrift med hovedkontor i Santa Pola (Alicante), Spania. Gjennom historien har fabrikken bygget trebåter for fiskeindustrien og lystbåter. Med større krav til komfort og fart har ASTONDOA utviklet seg til en ledende bedrift i Europa og produserer nå lyst-yachter i glassfiber, aluminium og stål fra 40 – 200 fot. Ved hovedkvarteret i Santa Pola befinner administrasjonen seg, også teknisk avd., utvikling, salg og en del produksjon. Her blir også de langt fleste båtene sjøsatt, testet og forberedt for levering.

I tillegg har ASTONDOA 3 fabrikker til i Spania på til sammen 74.000m2 med bl.a Europas største møbelfabrikk for båtinteriør. ASTONDOA er kanskje den eneste fabrikken som leverer SKREDDERSYDDE båter. I sin mer enn 90 årige historie har de aldri levert to like båter. Det sier seg for så vidt selv at kjøpere til denne type luksus ønsker å påvirke design, interiør og utstyr.

For å se nærmere på ASTONDOA yachts, video utvendig/innvendig, bilder utvendig/innvendig, tekniske spesifikasjoner mv gå til www.astondoa.es.